020-3086828 info@ferkabouw.nl

Over ons

Bel: 020-3086828

Over Ferka Bouw

Bij Ferka Bouw hebben wij jarenlange ervaring met vele soorten stuc werkzaamheden. Wij richten ons met name op klantvriendelijkheid, service gericht te werk gaan, en natuurlijk een perfect eindresultaat. Wij werken met een jong en dynamisch team die zeer ervaren zijn. Waarbij garantie en kwaliteit ons handelsmerk is leveren wij u ook een luisterend oor, wilt u met een deskundig iemand praten over de mogelijkheden in uw huis! Dan bent u bij Ferka Bouw aan het juiste adres, onze stukadoors gaan door tot het resultaat bereikt is. Uiteraard laten onze stukadoors uw huis weer netjes achter als ze de klus verlaten. Zo zit u niet met zorgen over de troep! Wij werken met name in de regio’s Amsterdam, Amstelveen, en Diemen. Mocht u buiten deze regio’s wonen kunt u natuurlijk alsnog contact met ons opnemen voor al uw stuc en schilderwerkzaamheden.
Wij bieden vele verschillende werkzaamheden aan. U kunt bij ons een scheve muur bijvoorbeeld recht laten maken met raapwerk. Het is ook mogelijk om uw muur bij ons te laten stuken door middel van een sierpleister, dat dient voor een sierlijk en stralend uiterlijk.
Bel vandaag nog uw erkende stukadoor en schilder! Wij komen graag eens bij uw langs om kennis te maken, de boel op te meten, of een deskundig en eerlijk advies geven. Bij Ferka bouw vinden wij het belangrijk transparant te zijn naar onze opdrachtgevers toe. Eerlijkheid duurt het langst! Wij stellen vrijblijvend een offerte voor u op voor een scherpe prijs. Geen extra of onverwachte kosten! Altijd op tijd, en de laagste prijs. Dat is waar Ferka Bouw om bekend staat bij hun opdrachtgevers! Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk om ons heen gekregen en hebben honderden referenties!
Ferka Bouw, uw stukadoor in Amsterdam!

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

×